Äänimaljahoito

“Everything in life is vibration” – Albert Einstein
Äänihieronta perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään. Idän kulttuurit uskovat että maailma luotiin alkuvärähtelystä ja että harmonisilla äänillä on parantava vaikutus.

Äänihieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitys-tiloja. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

Hoidon kulku:

Äänihieronta tapahtuu makuuasennossa ja sen aikana ollaan vaatteet päällä. Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen. Sanotaan että 45 minuutin äänihieronta vastaa 3 tunnin unta. Moni nukahtaakin hoidon aikana. Hoidon kesto on 45-60 minuuttia. Ihminen kokee hoidon aikana ja pitkään sen jälkeenkin syvän ja harmonisen tilan – niin fyysisellä kuin myös sielun ja hengen tasolla.

Tule äänimaljahierontaan !

Hoito ryhmille 1h / 10-20 hlöä / 40€/hlö

Yksilöllinen hoito 1h / 88€