Horstmann-hoito

Horstmann-tekniikka on yksinkertainen kehoterapiamuoto. Se voi laittaa alulle prosesseja, jotka johtavat fyysiseen, tunne-elämän ja henkiseen hyvinvointiin. Australialainen luontaisterapeutti Trish Trowbridge on kehittänyt Horstmann-tekniikan, jota käytetään monissa maissa.

Tekniikan perusajatus

Perusajatuksena on, että vanhat traumat ja negatiiviset kokemukset varastoidaan kehon solumuistiin. Ne aiheuttavat tukkeumia lähinnä lantion alueella, hartioissa ja jaloissa. Näistä energiatukkeumista voi tulla kasvualusta kiputiloille ja sairauksille kuten esim. luonnoton kehon asento, biokemiallinen epätasapaino tai kehon hienoenergiajärjestelmän epäharmonia. Vain yhdellä Horstmann-tekniikan hoitokerralla voidaan saavuttaa vaikuttavia tuloksia.


Mihin kaikkeen Horstmann-hoito voi auttaa?

Hoitosarja taas antaa usein aiheen tarpeellisiin elämänmuutoksiin, jotta voidaan saavuttaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi Fyysisellä tasolla lisääntyvät lihasten ja nivelten joustavuus, mikä antaa paremman kehon asennon ja vapauttaa esim. hartioiden ja alaselän kivuista. Tunne-elämän tasolla voi tekniikka auttaa sinua vanhojen kuvioiden murtamisessa ja uusien myönteisten ajatusratojen luomisessa. Prosessit voivat johtaa hämmästyttävään kehitykseen. Horstmann-tekniikalla voidaan hoitaa mm: selkävaivoja rakenteellista päänsärkyä, migreeniä, urheiluvammoja sekä masentuneisuutta. Lonkkahermosärkyä (iskias), Hartia- ja niskavaivoja.

Hoidon kesto 1,5 tuntia, hinta 99 €.