Kokouspalvelut Hämeenkyrössä Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa

Kokouspalvelut kuuluvat hämeenkyröläisen Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen tarjontaan olennaisena osana. Tarjoamme erityislaatuisen mahdollisuuden kokoustaa suomalaisen perinnemaiseman keskellä lähellä vuosisataista maisemaa. Meillä järjestät kätevästi myös erilaiset seminaarit ja luennot. Nykyaikainen kokoustekniikkamme varmistaa sen, että esitykset sujuvat ongelmitta samalla kun me itse huolehdimme maistuvista tarjoiluista.

Kokouspaketti I – sisältää kaiken tarvittavan onnistuneeseen kokoukseen

Peruskokouspakettimme sisältää aamukahvit voileipineen, lounaalla luomuvoittoiset herkut buffetpöydästä, yrttiteetä ja kahvia leivonnaisten kera kokouksen lomassa sekä tunnelmallisen kokoustilan, langattoman WLAN-yhteydet, fläppitaulun, piirtoheittimen ja videoprojektorin. Kokousjuomaksi tarjoamme raikasta lähdevettä. Kesällä kokouksen voi pitää vaikkapa ulkona puutarhassa.


 

Kokouspaketti II – mausteena pientä ekstrahemmottelua

Kokouspaketti II sisältää kaiken mitä ensimmäinenkin, mutta lisäksi pakettiin kuuluu pientä ekstrahemmottelua vaikkapa turve- tai Hyvän olon yrttisaunan leppoisissa löylyissä, kylpytynnyrin lämpöisessä yrttikylvyssä tai rentouttavassa hoitotuokiossa.


Kokouspaketti III – juuri teidän tarpeisiinne räätälöity paketti?

Valmispakettien ohella olemme aina valmiita räätälöimään kokouspalveluitamme asiakkaidemme omien toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi. Voittekin siis valita yllämainituista valmiista vaihtoehdoista mieleisenne tai kertoa meille, mikäli kaipaatte juuri teille räätälöityä kokouspakettia. Ota myös yhteyttä siinä tapauksessa, jos olet kiinnostunut hyödyntämään tilojamme luento- tai seminaarikäytössä! Tilavuokraa perimme arkipäiviltä 150 €/päivä ja viikonloppupäiviltä 170 €/päivä.