Maksu- ja peruutusohjeet

Ilmoittaudu kursseille nettikaavakkeen kautta. Ilmoittauminen on sitova kurssin toteutumisen takaamiseksi. Maksa kurssikohtaisen ohjeen mukaan.

Jos perut kurssin 30pv ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta. Jos perut 14pv ennen kurssin alkamista tai et peru lainkaan, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 40€. Esteen sattuessa kurssin voi luovuttaa toiselle henkilölle. Jos kurssi ei jostain syystä toteudu, maksamme kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Varmista aina itsekin viikkoa ennen kurssia sen toteutuminen. Voit kysyä myös peruutuspaikkoja ennen kurssia. Muista ottaa mukaan kurssilla mahdollisesti tarvittavat hoitolakanat ja pyyhkeet ym. tarvikkeet.

Majoituksen ja ruokailujen varauksissa pätevät samat säännöt kuin kursseissa. Majoituksen hintaan eivät kuulu liinavaatteet eikä saunapyyhe. Voit ottaa omat mukaan tai vuokrata ne.

Tarjoilemme maistuvaa luomuvoittoista kasvisruokaa. Huomioimme etukäteen ilmoittaneiden maidottomat ja gluteenittomat ruokavaliot sekä todelliset allergiat, mutta erilaisia ruokadieettejä tai makumieltymyksiä emme voi huomioida! Pidätämme oikeudet hintojen ja ohjelmien muutoksiin.