Tietoa Frantsilan Hyvän Olon Keskuksesta

Frantsilan luomuyrttitilan toiminta alkoi jo vuonna 1981 Hämeenkyrön Kyröspohjan kylän upeissa kansallismaisemissa, n. 300 vuotta vanhalla sukutilalla. Nykyään Frantsilan yrttituotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti aina Japania myöten ja yrttitilan rakennukset toimivat monipuolisesti palvelevana Frantsilan Hyvän Olon Keskuksena. Vuodesta 2001 Frantsilan Hyvän Olon Keskuksen emäntänä ja yrittäjänä on toiminut Aija Lento, diplomishiatsuterapeutti, homeopaatti, kauppateknikko ja kasviskokki.

 


Antaa Aijan kertoa itse lisää

Valmistan vierailijoille yrteillä ja intialaisilla mausteilla höystettyä luomuvoittoista kasvisruokaa. Lisäksi vedän käytännön kasvisruokakursseja, hemmottelevia hoito-ohjelmia ja ohjaan parfyymien valmistustuokioita. Pidän mielelläni asiakkaille Frantsilan esittelyn, jossa kerron vähän tilan historiasta ja nykypäivästä sekä Frantsilan tuotteista, joita asiakkaat voivat testailla ja ostaakin Taikapalsami-yrttipuodistamme.

Tilaan terapeutit, luennoitsijat ja joogan vetäjät paikalle aina tarpeen mukaan. Minulla on yhteistyökumppaneina ammattitaitoinen verkosto, joka toimii hyvin. Eri alojen opettajat järjestävät kursseja, joihin kaikki kiinnostuneet voivat osallistua – ilmoittautuminen onnistuu kätevästi näillä verkkosivuilla. Jos haluat järjestää kurssin meillä, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Soita tai lähetä sähköpostia, vastaan mielelläni tiedusteluihisi ja tarjouspyyntöihisi!